Nya webbinar för våra användare

I vår strävan att göra schemaläggning så enkelt som möjligt kommunicerar vi ny funktionalitet och förbättringar till våra användare genom webbinar och blogg.

Nya webbinar för våra användare

Våra webbinar är tillbaka. Precis som under våren kommer vi i höst att regelbundet spela in webbinar för våra användare. Webbinaren riktar sig mot användare och administratörer av TimeEdit. Innehåll spänner från ny funktionalitet, förbättringar och introduktion till befintliga verktyg.

Säongens två första webbinar avhandlar nyheter i TimeEdit (7e september) respektive Planedit (29 september). I webbinaret om TimeEdit kommer vår konsult David Holm att gå igenom ett par efterlängtade funktioner i TimeEdit. Däribland experimentläget som tillåter dig att massändra och masskopiera för effektiv hantering av en stor mängd bokningar.

 

 

  • Utöver webbinaren kan du läsa om systemnyheter i vår utvecklingsblogg (länk här).

 

  • Behöver ni mer utbildning i systemet? Webbinar tar en till en viss punkt, sedan är rätt utbildning nyckeln för en effeektiv administration. Här hittar du vårt utbud av utbildningar och kundanpassade workshops.

 

  • Får du inte våra inbjudningar till våra webbinar? Om du arbetar vid en större organisation finns det en god chans att din systemadministratör samordnar webbinar och utbildning. Kolla med dem i första hand, annars hör av dig till oss.