Poddpremiär för vår podd Under utveckling

Är du intresserad av kod och nyfiken på vad som rör sig i våra utvecklares tankar? Under utveckling är TimeEdits purfärska podd av och för utvecklare som skapas av vår utvecklingsavdelning.

Vi firar premiären med tre avsnitt och siktar på att släppa nya ungefär två gånger i månaden. Avsnitten är ungefär en halvtimme långa. Det första avsnittet handlar om TimeEdits klient, teknikvalen, hur utvecklingen gått till och så vidare. Det andra avsnittet behandlar språket Javascripts historia, nutid och framtid. Det tredje avsnittet är ett exempel på ett lite mjukare ämne: bluffsyndrom, känslan att man egentligen inte vet vad man håller på med och när som helst kommer att bli avslöjad.

Vem ligger bakom podden?
Fredrik Björeman är utvecklare på TimeEdit och initiativtagare till podden Under Utveckling.

Under utveckling skapas av vår utvecklingsavdelning. “Vi vill göra en podd vi själva vill lyssna på, och passa på att lära oss nya saker samtidigt” säger Fredrik.  “I ett kommande avsnitt pratar vi till exempel om Webassembly, som är helt ny och jättespännande teknik för webbutveckling. Det blev en utmärkt anledning att läsa på mer om tekniken, för att förstå, kunna förklara och dessutom få nya idéer om vad vi skulle kunna använda den till i framtiden.”

Var hittar jag podden?

Under utveckling går att hitta direkt i din poddspelar-app och i iTunes. Podden finns också på Facebook och som @uupodden på Twitter. Naturligtvis postar vi även här på bloggen när nya avsnitt släpps.