Välkommen till TE Summit 2019!

 Vår största användarträff någonsin!

 

Världens bästa schemaläggning och resurshantering görs av dig och ditt team. Under två fullmatade dagar i april träffas vi för att tillsammans umgås och skapa förutsättningar för att bli ännu bättre. Gör >200 andra TimeEdit-användare och EdTech-fantaster sällskap för att bli inspirerad, uppdaterad om de senaste produktnyheterna, få råd från produktexperter och fira med alla andra som gör utbildning i Skandinavien bättre.

STEAM Hotel, Västerås

Varför ändra ett vinnande koncept?

Självklart återvänder till förra årets hyllade anläggning.

24-25 april

Vi kan knappt bärga oss!

Scrolla ner för att läsa om årets fullmatade innehåll.

Redan övertygad?

Kul! Vi ser fram emot att träffa dig i Västerås!

Klicka på länken för att komma direkt till anmälningsformuläret.

Anmälan & praktisk info

Varför TE Summit?

1. Upptäck nya TE-produkter

Från effektivare tentamensadministration till förbättrade rapportering- och analysmöjligheter. Under TE Summit 19 lanserar vi flera nya TE-produkter som hjälper din organisation till en enklare schemaläggning och bättre resursutnyttjande.

2. Lär dig från andra

Det är en sak att få veta att tekniken kan hjälpa dig till förbättring. Det är en annan att lära sig hur verksamheten blir bättre. Lär dig av jämlika institutioner genom 10+ sessioner levererade av befintliga TimeEdit-användare och produktexperter.

3. Bli mer effektiv i TimeEdit

Inte ens den bästa schemaläggaren är färdiglärd. Upptäck hur du kan använda tekniska verktyg och nya metoder för att förfina det som fungerar bra, och identifiera och förbättra det som kan göras ännu vassare.

4. Nätverka med de bästa

Vårt community av TimeEdit-användare är en ovärderlig resurs. Diskutera bästa praxis med 200+ schemaläggnings- och resurshanteringsproffs, träffa våra produktexperter, experimentera med Edtech och lär dig nya schematekniker.

Något för alla

I år har vi späckat agendan med inspirerande sessioner från användare, innovatörer och TimeEdit-experter. Det kommer att finnas separata spår för både Högre Utbildning och Skola, sessioner fullspäckade med produktnyheter, kunskapslyft, tid för nätverkande, tävlingar, workshops och massa annat roligt. För att du ska få ut så mycket som möjligt från TE Summit introducerar vi ytterligare ett spår, TE Bootcamp, för dig som vill maxa handfasta tips och utbildning i ny funktionalitet. Här finns det garanterat något för alla – oavsett om du är i erfaren i TimeEdit, nyss börjat använda systemet eller om du är nyfiken på hur TimeEdit fungerar.

Årets tre spår

HÖGRE UTBILDNING
Den bästa inspirationen kommer direkt från våra användare som berättar hur de använder TimeEdit ute i verksamheten. Därför ägnar vi ett helt spår åt case från verkligheten. Lär dig hur universitet använder TimeEdit för att stötta ett centraliserat eller decentraliserat arbetsflöde, hur smarta integrationer används för att mäta faktiskt utnyttjandegrad och hur vi kan anpassa ett schema för att öka antalet möjliga individuella val för studenten.

SKOLA & KOMMUN
Spåret för dig som arbetar inom skola och kommun. Upptäck hur TimeEdit används tvärs hela kommunen för att effektivt dela resurser mellan skolor, hur du bäst individanpassar schemat och hur du med fördel kan använda ett deceantrilserat arbetsflöde för att låta lärarna kontrollera sin egen tid.

TE BOOT CAMP
I år har vi dedikerat ett helt spår för intensiva utbildningar, genomgång av ny funktionalitet tips och expertråd tvärs TimeEdits produktsvit. Höj dina färdigheter och fördjupa dina kunskaper i det här spåret som drivs av TimeEdits produktexperter.

MASSA MER
Lär känna våra partners på plats, quiz, middag med underhållning (i världsklass!), gemensamma aktiviteter, frågestund med TimeEdits utvecklare, och tävlingar med chans till ära, berömmelse och fina priser.

Anmälan & praktisk info 📝

Är du övertygad? Kul! Klicka på knappen nedan för att komma till anmälningsformulär och praktisk info.

ANMÄLAN

Steam Hotel i Västerås

I unik historisk miljö och med milsvid utsikt över Mälaren blir TimeEdits användarträff på STEAM Hotel i Västerås garanterat en minnesvärd upplevelse. För hur du lättast tar dig till hit, och mer information om hotellet hittar du under knappen ‘Anmälan & Praktisk Info’ och under Steams egna hemsida: www.steamhotel.se