TimeEdit API

Skapa smarta lösningar och undvik dubbelarbete med TimeEdit API

TimeEdit har ett SOAP API som ger möjlighet för externa system att integrera med TimeEdit. Det betyder att ni kan integrera TimeEdit mer era existerande system och låta schemaläggningen bli en naturlig del av ekosystemet. Våra kunder har redan skapat hundratals smarta integrationer till TimeEdit, med allt från läroplattformar till ventilationssystem.Utbildning i TimeEdit API

TimeEdit är ett system byggt för att hantera resurser i alla typer av organisationer. Det innebär att det mesta i systemet är konfigurerbart, från vilka typer av resurser som ska finnas, till regelverk för hur dessa ska bokas och vilka tider, till behörighetssystem och användare. Tack vare flexibiliteten i systemet så krävs det att man går en utbildning i TimeEdit API för att få access.

Tvådelat innehåll

Utbildningen går igenom API:ets olika funktioner, men framförallt fokuserar den på TimeEdit och hur man gör för att få ut den information som är relevant för olika typer av integrationer.

Anpassat för er databas

Under kursen finns konsult med för att bistå med specifika frågor rörande er databas och även hjälpa till med att föreslå ändringar i databasen som kan underlätta en integration.

Konsultation och support ingår

Utöver två utbildningsdagar så ingår fyra timmars konsultation där ni kan få hjälp av vårt kundstödsteam, samt två timmar med en av våra API-experter.