Vi har uppdaterat timeedit.com

Med vår nya hemsida gör vi det enklare för dig som användare att hitta det du behöver om resursplanering i TimeEdit.


Under hösten och våren har vi arbetat med att ta fram en hemsida gör det mycket enklare för dig som användare att hitta det du behöver för att arbeta så effektivt som möjligt i TimeEdit.
Utöver hemsidan har vi infört återkommande webinar och vår uppdateringsblogg, för att du på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna ta del av vad som händer i TimeEdit och få till en ännu mer effektiv resursplanering.

Här följer en summering av det matnyttiga du som användare kan hitta under fliken “För användare”

 

Kontakt för support
Behöver du hjälp med TimeEdit kan du nå oss via telefon, mejl eller ärendehanteringen.

Driftstatus
Här finner du uppdateringsinformation om olyckan skulle vara framme och systemet ligger nere.

Filmer och webinar
Vi är väldigt glada över den fina respons vi har fått från er användare angående de löpande webinaren, tack! Givetvis kommer vi att fortsätta med dessa och här hittar du alltid registering för kommande webinar, filmer på våra tidigare webinar och våra instruktionfilmer.

Utbildning och konsultation
Behöver ni utbildning eller konsultation? Här hittar du information om våra olika populära utbildningspaket, som hjälper dig att bli en stjärna i TimeEdit.

Hitta ditt schema
Vi har gjort det enklare att komma till startsidan för den som letar efter sitt schema.

Vi har också släppt en blogg där vi bland annat skriver om nya kunder i TimeEdit, hur studenter använder TimeEdit för att förenkla sina studier och annat som vi på TimeEdit-kontoret tycker är lite extra spännande att lyfta rörande schemaläggning och effektivitet.