En modern helhetslösning

TimeEdit är en helhetslösning för hela schemaläggningsprocessen - från förplanering och tjänstefördelning till löpande schemaläggning och schemavisning till eleverna.

Förplanering

En flexibel tjänstefördelning är nyckeln till en väl fungerande verksamhet. Planering sammanlänkat med schemaläggningen gör arbetet enklare för rektorer, schemaläggare och lärare.

Schemaläggning

Hur vill du schemalägga? På skolår, termin eller unik vecka. Allt är möjlighet i TimeEdits schemaklient. Klass, grupp eller individschema är lika naturligt och ger unika förutsättningar för ett bra schema!

Schemavisning

Schemat för eleven, läraren eller föräldrarna, lika enkelt och effektivt med realtidsuppdaterade schema som visar vad som verkligen händer. Åtkomligt via webben, i mobilen eller lärplattformen - välj själv.

För den moderna skolan

Schemalägg på klass, grupp eller elev. Det är viktig funktionalitet i en allt mer individualiserad skolgång. Det kan vara modersmålsundervisning, olika kursval, språkval, andra individuella aktiviteter som skall fungera tillsammans med ordinarie undervisning,

Med TimeEdit kan stora utbildningsorganisationer använda resurser tvärs skolor eller andra organisationsindelningar. Det visar också schemaläggning i realtid för de som har behov av transparens mellan olika organisationer.

Vi levererar helheten. Ni loggar in med en webbläsare och är igång och jobbar. Vi levererar med 99.7% tillgänglighet 24/7/365. Enkelt, smart och effektivt.

Behov av smarta integrationer blir allt viktigare. Vi är bäst på att bygga schemasystem. Andra är bra på administrativa system och läroplattformar. Vårt öppna och väldokumenterade API nyckeln för att sömlöst administrera flera system.

Skolan går mer och mer åt att schemat lever hela läsåret. Då är det nödvändigt att flera kan jobba i schemasystemet med samma arbetsuppgifter. Vårt behörighetssystem är precis så komplext som ni behöver ha det för att klara rättigheter och möjligheter att decentralisera schemaläggningen men med bra kontroll över använda resurser.

Vi skapar det systemet som ni behöver. Schemaläggning för grundskolan, gymnasieskolan, kulturskolan eller annan verksamhet. Heter det kurs på gymnasieskolan och ämne på grundskolan så ska det heta rätt sak för de olika användarna. Det löser vi i TimeEdit.

Vi använder TimeEdit

En komplex utbildningsverksamhet på Kulturama ställer stora krav på transparens och översikt. TimeEdit ger verksamheten rätt förutsättningar att få en god lärandemiljö. Nu har hela Stockholmsregionens skolverksamhet växlat över till TimeEdit för tjänstefördelning och schemaläggning.

Tranås har en växande utbildningsverksamhet. Flexibiliteten i TimeEdit tillåter systemet att växa med verksamheten och hjälper till att minska komplexitet.

När gymnasieskolorna i Trelleborgs kommun letade efter ett schemaverktyg för decentraliserat schemaansvar föll valet på TimeEdit. Det enda verktyget som redan då klarade av en stor organisation med användare med olika roller och behörigheter.

På Alströmergymnasiet i Alingsås är TimeEdit integrerat med Tietos administrativa system och lärplattformen Vklass för att klara den dagliga verksamheten.

Fridskolan finns på fem orter i Sverige och har cirka 2000 elever, från förskolan till gymnasiet. Vikten av att få överblick över tillgängliga resurser och möjligheten att schemalägga enligt ett elevnära arbetssätt gjorde att valet föll på TimeEdit.
Under 2017 införs TimeEdit på samtliga skolor inom Fridaskolan.

Samla hela verksamheten i en databas.

TimeEdits modell med organisationsuppbyggnad och behörighetssystem gör det enkelt att använda TimeEdit schemasystem för all verksamhet i en liten eller stor utbildningsorganisation. Friskolekoncern eller en kommuns totala verksamhet med överblick där det behövs. Ett verktyg som fler kan använda ger flexibilitet och god ekonomi för organisationen.

Webdemo

 

 

Integrera med verksamhetens existerande system

TimeEdit har ett öppet API. Det betyder att ni kan integrera schemaläggning med läroplattform och administrativa system.

Lär dig mer om hur TimeEdit
kan hjälpa er organisation

Klicka på knappen nedan för att boka
en genomgång av TimeEdit via webben.

BOKA DEMO